Weten waar u aan toe bent

U wilt geen onduidelijk plan, vage afspraken en geen idee hebben waar u aan toe bent. Vandaar dat wij een duidelijk plan met afspraken opstellen. Tijdens het gehele project weet u wat u te wachten staat en wat u van ons kunt verwachten. Dit geeft u rust en vertrouwen.

Bij elk project wat wij uitvoeren volgen we de onderstaande werkwijze. We hebben dit proces fijn kunnen slijpen en het op die manier zo kunnen samenstellen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Stap 1. Wensen bespreken

Samen met u spreken we het project door. Dit kan zowel bij u als bij ons op de locatie. Onze voorkeur gaat uit naar de locatie waar we straks de werkzaamheden gaan verrichten. Op die manier kunnen wij direct de oppervlakte opmeten en eventueel meerwerk bespreken. Als de kleur van het materiaal nog niet is vastgesteld, dan bespreken we die ter plekke. Kleurenmonsters en RAL kleuren waaiers zijn voorhanden.

Stap 2. Plan van Aanpak

U wilt weten waar u aan toe bent, wanneer u wat van ons kan verwachten en wij van u. Hier voor is een plan van aanpak noodzakelijk. Alle gemaakte afspraken en data worden schriftelijk aan u bevestigd.

Stap 3. Bestelling van materialen

Nadat wij alles hebben doorgesproken en de planning klaar is, worden de benodigde materialen bestelt. Totdat we bij u aan de slag gaan, worden de materialen opgeslagen in een geconditioneerde ruimte.

Stap 4. Conditie meting van ruimte

We willen er zeker van zijn dat de grondstoffen perfect aangebracht kunnen worden. Vandaar dat we van te voren verschillende metingen uitvoeren. U kunt hierbij denken aan de temperatuur en vochtigheid van de ruimte, vloer of muur. Meerdere precisie meetinstrumenten hebben wij hiervoor beschikbaar.

Stap 5. Uitvoering van project

Op de afgesproken datum beginnen wij met het project. Dit project kunnen we in één keer uitvoeren, maar desgewenst ook in meerdere stappen. Het is voor u zeer belangrijk dat u als klant zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens de werkzaamheden.

Stap 6. Oplevering

Nadat we het project geheel hebben afgerond, houden wij met u een eindcontrole. We controleren met u alles nog een keer om er 100% zeker van te zijn dat wij u een kwaliteitsproduct geleverd hebben.

Wilt u meer informatie of passend advies?

Een duidelijk en helder plan geeft u rust

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.