Unicoat Vloeren BV – Contactpersoon Gerrit Augustinus
Gerrit Augustinus

Gedreven door passie

Al sinds 1981 zit ik in het vak. Vol plezier werk ik elke dag aan de verschillende kunststofvloeren en wanden. Het is mijn passie om van vloeren of wanden die aan renovatie toe zijn te herstellen. Een nieuwe vloer of wandafwerking is prachtig om aan te werken. Om samen met de opdrachtgever tot een passend idee/concept te komen en deze dan te kunnen uitvoeren.

Vaardigheden

Als klant wilt u heldere uitleg en duidelijk advies over wat goed bij u en uw ruimte past. Door mijn 30 jaar know how en ervaring, kan ik u dat geven. In de afgelopen jaren heb ik vele kunststofvloeren gelegd. Met die kennis weet ik precies welke vloer past binnen uw eisen pakket.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wanneer u niet weet welke kunststofvloer afwerking er in de betreffende ruimte toegepast zou moeten worden, dan kan ik u daarbij helpen. Er zijn tal van mogelijkheden en het hangt af van de ruimte en wensen welk product er gebruikt moet worden. Kom gerust eens langs in Wapenveld om te kijken en voelen naar de mogelijkheden. Samen komen we tot een product wat precies bij u en uw ruimte past. De koffie, waar ik zelf een groot liefhebber van ben, staat altijd voor u klaar.

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.