30 jaar vakkennis en ervaring

Unicoat Vloeren BV

Unicoat Vloeren B.V., gevestigd te Wapenveld (Gld.) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kunststofvloeren en wandafwerkingen voor zowel de industriële sector, als ook voor de particulier.

U vindt bij ons een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor het aanbrengen van prachtige, duurzame projectvloeren en wandafwerkingen  op maat  in uw bedrijfspand en woning, zoals o.a.

  • Grindvloeren
  • Troffelvloeren
  • Gietvloeren
  • Coatingvloeren
  • Renovatie vloeren
  • Wandafwerkingen

Onze professionele medewerkers zijn opgeleid om samen met u te zoeken naar de beste oplossing voor uw interieur of bedrijfsvloer.  Werken secuur en bieden de service die de consument van ons mag verwachten. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan de vloertoepassingen en staan we garant voor de expertise van onze medewerkers. Zowel op gebied van techniek als van creativiteit.  Zo weet u zeker dat de vloer die u kiest optimaal aan uw wensen zal voldoen.

Bent u dus op zoek naar een functionele vloer en/of wandafwerking voor uw bedrijfspand of woning, dan zijn wij uw juiste partner. Op verzoek kunnen wij een proefstuk aanbrengen zodat u een indruk krijgt van uw nieuwe vloer of wand.

Kwaliteit

Unicoat Vloeren is een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststofvloeren en wandafwerking.  Wij leveren gegarandeerde kwaliteit en wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.  Om de kwaliteit te waarborgen en u de vloer of wand  te leveren die naar uw eigen wensen is samengesteld, voldoen onze producten aan de hoge eisen die worden gesteld door de NOA Afbouwgarantie.  Hierin worden behalve kwaliteitseisen ook de eisen op het gebied van milieu gewaarborgd.

Wilt u meer informatie of passend advies?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.