Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Professionele aanpak en ondersteuning
  • Hygiënische kunststofvloeren
  • Binnen een dag weer bruikbaar
  • Wand en vloer afwerkingen
  • Persoonlijk advies
  • Aanleggen en onderhouden

Melkveehouderijen kunnen wij uitstekend helpen

In de melkveehouderij worden veel kunststofvloeren toegepast en dan met name in de melkstal.  Bijvoorbeeld in de omloop, de melkput en niet te vergeten het tanklokaal. Het gaat hier vaak om grote tijdsdruk, vandaar dat er meestal word gekozen voor een sneldrogend systeem. Namelijk een PMMA vloer, die in meerdere lagen per dag aangebracht kan worden. Zo kan de vloer aan het einde van de dag weer in gebruik worden genomen. Deze kunststofvloer afwerking is stroef en is uitstekend geschikt voor mens en dier. Het reinigen van de PMMA Kunststofvloer is d.m.v. een hogedrukreiniger zeer eenvoudig.

De voergangen zijn ook te behandelen met een kunststofvloer afwerking. Zo kun je bij heel erg ruwe voergangen een troffelvloer aanbrengen. Deze word na goed reinigen en drogen aangebracht en met 2 laklagen glad afgewerkt, om zo tot een volledige voedsel opname te komen voor de koe. Ditzelfde geldt voor nieuwe voergangen.

Een wandcoating is ook een erg handige afwerking om de vervuiling op een makkelijke manier van de wanden af te spuiten. Deze afwerking is ook toe te passen op de wanden in het tanklokaal, waar het hygiënisch aspect om de hoek komt kijken.

Kortom vele mogelijkheden voor op de boerderij, om het voor het vee en jezelf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wilt u meer informatie of passend advies?

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.