Waar is een epoxy wandcoating uitstekend voor geschikt?

De uit 2- componenten bestaande Unicoat Epoxy Wandcoating is uitermate geschikt voor verschillende wanden. U kunt hierbij denken aan wanden in magazijnen, opslag- en technische ruimtes. De Epoxy Wandcoating is in diverse RAL kleuren leverbaar, zodat u naar smaak kunt kiezen, en uitstekend in uw ruimte verwerkt en aangebracht kan worden. Door het ontbreken van naden word het een strak geheel mits de ondergrond op een nette wijze is afgewerkt.

Door de wanden van 2 lagen Epoxy Wandcoating te voorzien, heeft u een sterke en een makkelijk reinigbare en eventueel goed schoon te spuiten (dmv hogedruk) wandafwerking.

Geschikt voor

  • Magazijnen
  • Opslagruimtes
  • Technische ruimtes

Eigenschappen

Deze, in vele kleuren leverbare, wandcoating wordt naadloos aangebracht op uw wand. Na het aanbrengen van de reukarme coating zult u niet of nauwelijks last hebben van een vervelende geur. Wat erg prettig is in een (werk)omgeving.

Voordelen

  • Naadloos
  • Waterverdunbaar
  • Goed te reinigen
  • Reukarm
  • In vele Ral kleuren leverbaar.

Sluit deze wandcoating naadloos aan bij uw wensen?

Optimale condities

Het aanbrengen van een epoxy wandcoating moet zeer zorgvuldig gebeuren. Hierbij zijn de condities van de ruimte waarin dit gebeurt van groot belang. Voordat wij een wandcoating aanbrengen zullen we de onderstaande waardes dan ook nauwkeurig nameten.

Restvochtpercentage

Voordat wij een epoxy wandcoating op uw wand aanbrengen zullen wij het achter gebleven restvocht ervan meten, dit mag maximaal 5% zijn. Bij gips gebonden ondergronden mag het maximaal 0,5% zijn. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat de coating perfect hecht en nog vele jaren goed blijft zitten.

< 5 CM %
Maximale restvochtpercentage

Verwerkingscondities

De temperatuur van de ruimte moet minimaal voldoen aan een temperatuur van 15°C  en maximaal 30°C. Optimaal zou een graad of 20°C zijn. Waarbij de wand een minimale ondergrond temperatuur van 10°C en 3°C graden boven het dauwpunt moet hebben.

15°C
Minimale temperatuur
30°C
Maximale temperatuur
20°C
Optimale temperatuur

Ruimte en verwerkingstemperatuur

De ruimte waarin wij de wandcoating aanbrengen moet niet dus niet te koud zijn maar ook niet te warm. Pas als de temperatuur binnen de marges vallen zullen wij de coating aanbrengen.Om zo de volledige garanties te kunnen verstrekken.

10°C
Minimale ondergrondtemperatuur
3°C
Minimale materiaal temperatuur

Geweldig door zijn duurzaamheid

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.